Ontdek in 18 klikken wie je bent

Iedereen bezit unieke eigenschappen die ons wereldbeeld en onze standpunten vormen.  Hoe zie jij de wereld?

Wil je weten welk MindTime Archetype jou het beste beschrijft? Beantwoord de onderstaande MindTime stellingen* en lees wat jouw persoonlijke denkstijl- jouw MindTime Archetype- is en hoe de drie MindTime perspectieven Past, Present en Future jouw unieke denkstijl vormen. Daarnaast geven we je inzichten en tips over hoe je jouw denkstijl effectiever kunt gebruiken – in relaties, in communicatie met anderen, bij het nemen van beslissingen en in de manier waarop je leert.

* De enquête is in het Nederlands, de resultaten worden momenteel nog in het Engels aangeboden (hoewel de resultaten met 1 druk op de knop naar het Nederlands vertaald kunnen worden met behulp van de Translate knop). We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen om onze resultaten naar het Nederlands te vertalen. Interesse? Neem hier contact met ons op.

Klik op de gouden balk om aan te geven in hoeverre je het eens bent met de stellingen. 0% betekent dat je het volledig oneens bent met de stelling, 100% betekent dat je het volledig eens bent met de stelling. Hoe eerlijker je de stellingen beantwoord, hoe accurater je rapport.

Preparing your MindTime experience...

Continue