Hoe goed ken jij jezelf?

Praktische inzichten om jezelf en anderen beter te begrijpen

Welkom bij de MindTime survey. Deze survey gaat over jou en jouw denkstijl. Het online rapport dat je direct na afloop ontvangt, biedt handvatten om jezelf en anderen beter te begrijpen. Hierdoor wordt het makkelijker om individuele verschillen tussen mensen te herkennen en op waarde te schatten. Wanneer we niet alleen begrijpen dat, maar ook waarom ieder mens uniek is in zijn of haar denken, kunnen we dit inzicht gericht inzetten in de communicatie en samenwerking met anderen. 

Je rapport bevat:

  • alles over jouw unieke denkstijl,
  • uitleg over hoe je andere denkstijlen kunt herkennen en wat de waarde van die denkstijlen is,
  • praktische tips om de communicatie en samenwerking met anderen te verbeteren,
  • een oefening om te kijken in hoeverre jouw denkstijl en jouw rol in de organisatie waarin je werkzaam bent, bij elkaar passen,
  • jouw eigen unieke MindTime key waarmee je jouw denkstijl rapport op een later moment weer kunt bekijken.

Beantwoord de onderstaande MindTime stellingen zo eerlijk mogelijk. Het kost ongeveer 10 minuten van je tijd en is volledig anoniem.

Beschik je over een MindTime Key?

Vul hem hier in en ga direct naar je denkstijl rapport. Indien je de MindTime survey onlangs hebt beantwoord is je Key al automatisch voor je ingevuld.

Klik op de gouden balk om aan te geven in hoeverre je het eens bent met de stellingen. 0% betekent dat je het volledig oneens bent met de stelling, 100% betekent dat je het volledig eens bent met de stelling. Hoe eerlijker je de stellingen beantwoordt, hoe accurater je rapport.